ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Φαρμακα

Εκτελούμε συνταγές όλων των ασφαλιστικών ταμείων φροντίζοντας για την επάρκεια του αποθέματος μας ακόμη και σε ελλειπτικά φάρμακα. Παραλαμβάνοντας δυο φορές την ημέρα από την μεγαλύτερη φαρμακαποθήκη των νοτίων προαστίων, ακόμη κι αν το το φάρμακο που χρειάζεστε δεν είναι άμεσα διαθέσιμο, σας το εξασφαλίζουμε εντός της ίδιας ημέρας.

10
12

Προϊόντα φαρμακείου

Στο φαρμακείο μας θα βρείτε μεγάλη γκάμα προϊόντων υγείας ομορφιάς και ευεξίας που συνεχώς εμπλουτίζεται με νέα είδη. Είμαστε κοντά σας για να καλύψουμε τις ανάγκες όλης της οικογένειας σε καλλυντικά, συμπληρώματα διατροφής, οδοντιατρικά, επιδεσμικά, ορθοπεδικά και διαγνωστικά μέσα σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Ομοιοπαθητικά

To φαρμακείο μας περιλαμβάνεται στον κατάλογο των επίσημων ομοιοπαθητικών φαρμακείων της Ελληνικής Εταιρείας Ομοιοπαθητικής Ιατρικής. Διαθέτουμε ομοιοπαθητικά φάρμακα σε όλες τις μορφές και δυναμοποιήσεις καθώς επίσης και προιόντα για κάθε σας ανάγκη συμβατά με την ομοιοπαθητική θεραπεία.

14
15

Υπηρεσίες

Υιοθετώντας έναν διευρυμένο ρόλο είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας παρέχουμε στο χώρο του φαρμακείου μας μια σειρά από υπηρεσίες όπως:

  • Παροχή πρώτων βοηθειών σε εγκαύματα ή τραύματα.
  • Ενημέρωση για τα Εθνικά Προγράμματα Εξετάσεων
  • Διεξαγωγή διαγνωστικών τεστ ταχείας ανίχνευσης.
  • Διενέργεια εμβολιασμού ενηλίκων με όλα τα διαθέσιμα εμβόλια
  • Παροχή εξατομικευμένης επιστημονικής συμβουλής αναφορικά με την φαρμακοθεραπεία της πάθησής σας.

Επικοινωνήστε Μαζι μας