Βασίλης Δήμος

Ο υπεύθυνος φαρμακοποιός Βασίλης Δήμος με μεταπτυχιακη εξειδίκευση στην κλινική φαρμακευτική και τη διοίκηση μονάδων υγείας, φέρει πολυετή εμπειρία σε ιδιωτικές και δημόσιες κλινικές τόσο της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού. Τα τελευταία χρόνια εργάστηκε ως στέλεχος μεγάλης ελληνικής φαρμακευτικής εταιρείας καθώς επίσης διδάσκει ως καθηγητής σε επαγγελματικες σχολές επαγγελμάτων υγείας.
IMG_0547

Λία Βρεττού

Η βοηθός φαρμακείου και υπεύθυνη του εργαστηρίου καλλυντικών και ομοιοπαθητικών, Λία Βρεττού, χημικός με εξειδίκευση στην χημική τεχνολογία, έχει εργαστεί για πάνω από μια δεκαετία  στη διασφάλιση της ποιότητας φαρμακευτικών, παραφαρμακευτικών και ιατροτεχνολογικών προϊόντων τόσο σε ελληνικές όσο και σε πολυεθνικές φαρμακοβιομηχανίες.

Σκοπός μας είναι να πείσουμε τους ασθενείς/πελάτες του φαρμακείου μας να μας επισκέπτονται διότι θα γνωρίζουν ότι ανά πάσα στιγμή θα έχουν έναν αξιόπιστο και ενημερωμένο επιστήμονα που θα τους συμβουλέψει ουσιαστικά και εξατομικευμένα στην επίλυση ενός προβλήματος που σχετίζεται με τη φαρμακοθεραπεία τους.

Πιο αναλυτικά:

-Συμβουλεύουμε τον ασθενή για τα συνταγογραφούμενα και μη συνταγογραφούμενα φάρμακα και παραφάρμακα.

-Ενημερώνουμε τον ασθενή αναφορικά με τις παραμέτρους τις οποίες πρέπει να ελέγχει με βάση τη φαρμακοθεραπεία του.

-Ενημερώνουμε τους ασθενείς για τυχόν αντενδείξεις και ανεπιθύμητες ενέργειες των φαρμάκων της θεραπείας τους.

-Εξασφαλίζουμε στον ασθενή τη σωστή πληροφορία, στο σωστό χρόνο, με εγκυρότητα και σιγουριά.

Επικοινωνήστε Μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία σας η ακόμη και συμβουλή.